Supermarkt informatie Spanje

bespaartest spanje

Als je naar Spanje op vakantie gaat, zul je waarschijnlijk ook wat levensmiddelen kopen in een supermarkt. Daarom helpt Yenom je met wat aanvullende informatie over supermarkten in Spanje. Om te weten welke producten je voordeliger vanuit Nederland kan meenemen, kan je het beste de vakantie bespaartest doen. Daar krijg je na invulling van de test een persoonlijk advies over de producten die goedkoper zijn in Nederland.

 

Supermarkten in Spanje

In Spanje zijn er minder supermarktketens dan in Nederland. Een aantal bekende supermarkt ketens zijn:

 

Alcampo Aldi Bonpreu
Caprabo Carrefour Condis
E-leclerc Eroski Hipercor
Hiperdino Lidl Masymas
Mercadona Orangutan Simply
Spar Supersol


Spaanse supermarkten hebben relatief maar weinig aanbiedingen, de meeste aanbiedingen zijn te vinden in de vers producten zoals vlees en groentes. De aanbiedingen, ook wel promociones geheten in Spanje, zijn meestal 2 weken geldig. De aanbieding kan ja vaak vinden in de folder (Folletos) in het begin van de winkel.

De openingstijden zijn in het algemeen minder ruim dan in Nederland. De supermarkten gaan vaak wat later open (vaak vanaf 9 uur) en afhankelijk van de grootte van de supermarkt sluiten ze tussen de middag de deuren en sommige dagen zijn de winkels zelf al om 14 uur compleet gesloten. Bekijk dus voordat je naar de winkel gaat de openingstijden:

 

 

We wensen je een fijne vakantie in Spanje.

 

Ontdek nu hoeveel jij kan besparen op vakantie in Spanje.

Lees hier de toelichting bij de verschillende vakantie bespaartesten.